Twan Zijlstra

..afgestudeerd product ontwerper en actief als fotograaf en grafisch vormgever. Daarnaast heb ik in de afgelopen twee jaar de Engelstalige master Comparative Arts and Media Studies aan de VU afgerond en werk ik in Amsterdam-West met kinderen, ouderen en andere fascinerende buurtbewoners als vrijwilliger van Academie van de Stad.

Mijn Visie

Ik beperk me bij voorkeur niet tot één bepaalde creatieve rol of één medium. In plaats daarvan zie ik veelzijdigheid als mijn grootste kracht. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in ruimtelijk en grafisch vormgeven met behulp van 3D CAD en Adobe software, webdesign, fotografie en conceptueel denken. Ik zie mezelf uiteindelijk als iemand die creëert.

Mijn werk

Mijn inspiratie vind ik in media, cultuur, geschiedenis, actualiteiten en reizen naar bijzondere bestemmingen. Dit vertaalt zich in werk in verschillende media, maar beeld staat altijd centraal in mijn werk. Op creationbytz.net komt alles samen. Hier plaats ik mijn werk, gedachtes en inspiratie en profileer ik mezelf als de veelzijdige creatief die ik wil zijn.

twan_ijsland_mix